Minggu, 25 September 2016

definiëren Elixir


De elixir is een soort stof met zoete smaak en aangename smaak, meestal gebruikt voor de inname van de medicijnen die worden toegediend oraal, gebruikt tijdig voor de behandeling of genezing van elke pathologie in especfico om gebruikt te worden op het gebied drogist .

De elixer heeft actieve component dat verlichting pathologie genereert die wordt gebruikt, in andere woorden, het elixir feite een soort oplossing chemie basistype hydro-alcoholische gezoete (zoete smaak ) , die een actieve stof, die de Farmacologisch effect gewenst voor het behandelen van ziekten door de patiënt die zijn bestemd voor gebruik bij orale ontwikkeld bevat zal .

Los elixers hebben functies specifiek in hun natuur- en scheikunde structuur tegenover siropen het elixir is een beetje vloeibaar, dat wil zeggen, een lager percentage viscositeit Daartoe wordt dit gevormd door de combinatie minder viskeuze verbindingen in combinatie met toepassing van hoeveelheid oplosmiddel om de viscositeit vergroten; in hun qumicas grondslagen estn bestaande uit ethanol en water (zodat wordt gecategoriseerd als hydro-alcoholische oplossing), die als eindprodukten glycerine verbindingen , propyleenglycol, gearomatiseerd en conserveermiddelen . Elixers worden niet alleen gebruikt als vehiculizador van frmacos verbindingen kunnen ook worden gebruikt als luchtverfrissers .

Elixirs Zij zullen een concentratie van Alcohol ongeveer tussen de 15 tot 50, welke voordelen of gunsten inhibicin groei of proliferatie van pathogenen micro-organismen die gemakkelijk het elixer kan besmetten, om een ​​zoete smaak te verwerven, je de oplossing bestaat uit een verscheidenheid van speciaal glucose sucrose. In aanvulling op de smakelijkheid te verhogen wordt toegevoegd sacharine of glycerine, apotheker actieve wordt verdund met alcohol dan water en sucrose geldt ondanks elixers worden gekenmerkt door een beetje viskeuze , moet worden toegevoegd componenten die de viscositeit verhogen mindere mate voorkomen of remmen de precipitacin van de werkzame bestanddelen van frmaco; een onderdeel dat wordt gebruikt voor deze functie is bijvoorbeeld glycerine (in aanvulling op die als tweede zoetstof zoals hierboven vermeld) .



.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar