Rabu, 28 September 2016

definiëren in de koelkast


De handeling van het verlagen van de temperatuur bepaalde organen, zowel knollen, groenten en vlees , vloeistoffen of voorwerpen. De kou vertraagt ​​het proces groei van bacteriën en vriezen, volledig stopt, alle koude wordt gebruikt om voedsel te bewaren voor enige tijd . In het begin, de dorpelingen uitgewerkt verschillende vazen, waar introducan eten, dan onder een paar meter en met de lage temperaturen gevonden onder de grond begraven, levensonderhoud is Mantena vers voor meerdere dagen, naast het gebruik ijs in gebieden waar het sneeuwde .

Er zijn verschillende vloeistoffen en gassen die de overdracht van warmte toestaan ​​van één lichaam naar het andere met behulp van methoden zoals verdamping en condensatie of uitwisseling van nuttige warmte; de meest gebruikte zijn: water, ammoniak, glycol, R-11, R-22, R-23, R-24, R-134a, R-502, R-407c, R-410a, R-507, R-517. Ze kunnen worden ingedeeld op basis van hun samenstelling chemie (inorgnicos en orgnicos), de niveau zekerheid die ze vertegenwoordigen (variërend van graad 1 tot graad 3 en elk een niveau van toxiciteit en ontvlambaarheid), de druk van (laag, gemiddeld, hoog, heel hoog) en de functie werken met (primair en secundair).

Existen verschillende technieken , naast gassen en koudemiddelen chemicaliën om lichamen te koelen, net als het gebruik van water en lucht als adiabatische die in het buitenland zijn verspreid, zoals de magnetocalrico effect, een toepassing in het onderzoek zonder commerciële dat testprocedure koelend effect met magnetocalrico.

De koeling wordt toegepast op verschillende plaatsen en voor verschillende doeleinden, in huizen toegepast te bereiken stabiliseren van de temperatuur van het milieu te veraangenamen, op medicijnen ontleden in de mond bij het eten ze in de industriële processen om de temperatuur van machines beperken en hebben goede ontwikkeling, zoals cryogene koelen lage temperaturen, voor onderzoek
cientficas.



.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar