Senin, 17 Oktober 2016

definitie Cooking


De vuren is een proces waarin voedsel wordt bereid met behulp van de actie thermische ( warmte ) hese ervaring Natuurkundigen veranderingen, chemicaliën y/o biolgicos, waarbij veranderingen in het uiterlijk, textuur , chemische samenstelling, smaak en voedingswaarde, vooral met de functie van het draaien ze in iets beter verteerbaar , smakelijk, voedzaam en gezond als gevolg van de vernietiging van pathogenen agenten en micro-organismen.

voor de ontsteking is Efecte bepaalde warmtegeneratoren of bakken apparatuur die nodig is. Onder hen estn: ovens, grills, friteuses, bao Mara, stoomkoker, potten, kachels of ovens, pannen, enz.. Alle Hese zijn opgeleid om bepaalde vormen van energie om te zetten in energie calorfica .
Existen
verschillende methoden stoken, waarvan het gebruik afhankelijk van het te koken voedsel: aard requerirn een hogere temperatuur voor het bakken , terwijl anderen onontbeerlijk minimaal warmteoverdracht. De meest voorkomende methoden zijn:

- stoken in een waterig medium ; waar levensmiddelen worden gekookt of gestoomd of bao Mara. soorten vuren als koken, pocheren, bakken stomen, stroperij, etc. zijn

- vuren in vette medium ; waarvan het efecta met oliën en vetten, zoals in de koekenpan bakken, sofrer, sauteing, confit en sear.

- afvuren amid Areo ; voedsel wordt bereid in afwezigheid van water en sta daaraan deel verdampt en de smaak concentraten. In dit geval estn gratin, gebakken gebakken, geroosterd, gegrild, met as of ondergrondse .



.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar