Kamis, 19 Januari 2017

Definitie van Coturnicultura


die activiteit of speciale pluimveehouderij die is gericht op veredeling, productie, zorg en het gebruik van kwartel en elk van haar producten, zoals eieren, vlees, codornaza, bekend als cotunicultura etc.. Dat is is een activiteit die gerelateerd is of omvat alles dat zich bezighoudt met domesticatie en de exploitatie van kwartel commerciële doeleinden, door de verkoop van hun eieren en vlees. Er wordt geschat dat een kwartel kan leggen ongeveer 300 tot 500 eieren per jaar , wat betekent dat je meer dan één ei per dag te zetten; Naast deze vogels een leven tot drie jaar kan hebben.

De coturnicultura is geëvolueerd door de jaren heen het nemen van meer boom de laatste jaren , het blootstellen van grote perspectieven op industrialisering en commercialisering van de CRA van deze vogels, met name japnica soort, Koreaans, faraona en lassoto, onder anderen die geweldige waarde zootcnico dankzij de overvloedige functies houding en anticipatie hebben. Om de productiviteit te verhogen industrie moet up een goede planning worden gelegd, maar ook en juist en strikte controle van de praktijk van manipulatie , rekening houdend met elk van de factoren die van invloed productie zodanig als het voederen, de geselecteerde ras, milieu, management, productie-order, onder anderen, dit alles voor een productie die het mogelijk maakt de coturnicultor concurreren op kwaliteit en prijs get .

De kwartel is resistent tegen vele ziekten vogel, vaak omschreven als "animal rustieke "; rene vlees grote voedingsstoffen voor menselijke verbruik, zoals eieren met grote eiwitten , ijzer, vitaminen en worden gekenmerkt door een lage percentage van cholesterol.



.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar