Jumat, 17 Maret 2017

Definitie van foliumzuur


Foliumzuur ook bekend als vitamine B9 , is essentieel voor een goede vorming en ontwikkeling van sanguneas cellen naast bezitten enzymen noodzakelijk voor de vorming van rode bloedcellen en zijn aanwezigheid in het lichaam onderhoudt gezonde huid en voorkomt de bloedarmoede . Het foliumzuur wordt verbruikt niet alleen door frmacos, ook te vinden in rood vlees zoals varkensvlees, rundvlees en geiten; maar ook in sommige groenten donkergroen zoals spinazie, asperges, onder anderen. Granen zoals tarwe, rijst en maïs; met aardappelen aanwezig. Deze aanvulling

werd ontdekt in de jaren veertig
en wordt beschouwd als een in water oplosbaar vitamine, is bovendien B complexfamilie. Het is essentieel voor de functies van het menselijk lichaam , speelt een belangrijke celniveau, aangezien papieren helpt vorm eiwitten en lichaamsweefsel .
verschillende
Son de voordelen van foliumzuur voor het cardiovasculaire systeem en het zenuwstelsel , en ook voor de vorming van foetussen neurolgica. Gezien het belang voor de mens veel van de huidige geconsumeerde voedsel dat foliumzuur heeft gegeven.

Slechte manipulatie van voedsel zorgt ervoor dat ze het grootste deel van het foliumzuur te verliezen, omdat langdurige koken in ruim water en opwarmen van vitamine kill eten . Het is dus aan te raden om rauw voedsel als die toegestaan ​​planten of schieten stoom en bewaar in de koelkast te eten.



.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar