Sabtu, 31 Desember 2016

Definitie van Broccoli


Dit is een soort planten behorende tot de familie van de Brassicaceae familie die een lid van de bloemkool; de belangrijkste kenmerken van deze soort is dat het veel vertakkingen eindigen vlezige vormige hoofden, deze zijn eetbaar, net als de bloemkool alleen deze plant is donkergroene kleur .

Deze soort is makkelijk cultuur in een koele omgeving, zodat de landbouw is het moeilijk in de paar van zomer vaak wordt verbruikt door koken of stomen vorm, kunnen ook worden bereid herkauwt in conjugacin met sauzen, zoals soja of worcestersaus en is erg populair op de tafels van vele families als voorgerecht te worden, het zijn een groot bron van vitamines C , E en maakt ook een grote bijdrage vezel , voedsel bijdragen is in de punt maximaal wanneer de gevolgen zijn meer groenachtig .

Esta fabriek is een krachtig middel tegen kanker bewezen omdat heeft binnenkant bekend als glucosinolaten en ndoles stoffen, die de bescherming van de weefsels van de kankerverwekkende stoffen, hebben uitstekende resultaten tegen kanker borstkanker van gezien prostaat, hals utero, en ook diverse interne organen zoals de lever, nieren, darm en colon, de anticancergenas eigenschappen zijn versterkt met verschillende verbindingen zoals vitaminen C, a en E en elektrolyten zoals kalium, zink en aminocidos.

andere bijdrage aan de gezondheid dat de broccoli produceert, is om te dienen als een ontgiften van het lichaam, omdat het maakt het gemakkelijk om uitzetting van vrije radicalen, diverse toxines en rijk het zuur, die een grote zuivering genereert om niveau van huid en bloed, die in het bijzonder de huid een jeugdige, heldere en hoge gevoel van zachtheid karakter; vanwege het hoge vezelgehalte als beschermende hart kan dienen, omdat het niveau van LDH (slechte cholesterol), die lipiden transporteren werkt om weefsel vermindert, de broccoli in het chroomgehalte deze het is belangrijk voor het reguleren van glucoseniveaus in bloed en daarmee te voorkomen arteriële hypertensie sistmica; Dit helpt om de visie, plant heeft vitamine A en beta-caroteen het voorkomen van cataract en de schade die kan worden veroorzaakt door de bestraling met ultraviolette stralen .



.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar