Jumat, 15 September 2017
Definitie van Wasabi
De naam wetenschapper wasabi is Wasabia japonica, Cochlearia wasabi, of japonica ook Eutrema , is een kruiderij japanse van gekleurde groene met een acre, dat is ruw en kruidige smaak , ook staat bekend als radijs pittige Japanse dat is gevonden in de velden en de Aziaten verkoopt producten die specialiteit waar ze dragen wasabi verse , die kan worden gekrast als mierikswortel pittig maar ook wat kan worden gevonden in pulp en stof. De wasabi gebruiken als smaakmakers in veel Japanse gerechten zoals sushi , sashimi of in sommige typische gerechten met donburi, een food Japan die dienen in een kom het bevat vis, vlees, groenten of andere ingrediënten samen gekookt en geserveerd met rijst en heeft een aantal van de proeven de wortel van de wasabi voor hun bereiding zijn mengsel de radijs met water, zodat ze poedervormige stoffen kunnen krijgen en je aades water krijg je die speciale textuur die dit voedsel kenmerkt. Esta plant is zeer schaars en moeilijk te produceren, in Japan vaak vervangen door het sucedneos , is een specerij dat de wasabi kan vervangen soortgelijke eigenschappen , die gemaakt gebaseerd mierikswortel pittige hebben Het draagt bij aan dat groene kleurstof en serveert pasta in de meeste restaurants, zowel in Japan als internationaal. De wasabi wortel wordt verkregen uit een plant die groeit in water waar het nodig is grote hoeveelheden schoon water om te groeien, meestal de plant wordt gevonden in de meeste van de rivieren en beken. .
Langganan:
Posting Komentar (Atom)
Tidak ada komentar:
Posting Komentar