Senin, 25 September 2017
Definitie vriezer
Het is een techniek die gebruikt wordt door goede bedrag van de wetenschappers, plus een breed scala van de voedingsmiddelenindustrie gebied, om voedsel materiaal te bewaren respectievelijk biolgico. De techniek is om de temperatuur snel te doen dalen tot een bepaald object, variëren de temperaturen volgens wat je wilt doen met het object en deze kunnen worden ingedeeld. De ultracongelacin kan op verschillende manieren, afhankelijk van het doel dat het object moet worden onderworpen aan de procedure in kwestie, deze vormen wil; het plaatsen van het object in contact komen met vloeistoffen criognicos niet giftig als vloeibare stikstof of koolzuur anhdrido; en het gebruik van apparaten genaamd ultra diepvriezers, die bijzonder diseados om voldragen procedure voeren. En het gebied van wetenschappelijke studie de procedure toegepast op het monster wil behouden, waardoor de temperatuur daarvan daalt fors, van veertig graden Celsius (40 c) tot tachtig of tachtig vijf graden Celsius (80 c / 85 c) ; Deze daling in temperatuur in een relatief korte tijd, vanaf de begintemperatuur de finale in niet meer dan vier uur. De belangrijkste doelstellingen van deze techniek bereik van de proliferatie van bederforganismen volledig te beperken tot cel kwaliteiten te behouden, dit is mogelijk dankzij de snelheid waarmee je bevriezen monsters, als het water in hen om te gaan temperatuur verlies van die haastig wijze wordt een groter aantal kristallen. In het proces dat gaat pauzeren alle activiteit biochemie volledig bereiken stop. De monsters dat deze techniek en lage temperaturen zijn extreme niveaus te ondersteunen; bloed, sommige bacteriestammen, sommige organen zoals huid en spieren , heerlijk eten verscheidenheid (zoals het hangt af van de structuur en de kenmerken daarvan), en het is zelfs mogelijk dat bepaalde volledige ongewervelde dieren, op voorwaarde dat zij een kleiner dan vijftien millimeter (15 mm). De enorme voedingsindustrie heeft goed gebruik gemaakt van deze techniek omdat het u toestaat om veiligheid van een product te handhaven door muchsimo langer, zonder schade aan hun oorspronkelijke eigenschappen . .
Langganan:
Posting Komentar (Atom)
Tidak ada komentar:
Posting Komentar