Rabu, 07 Desember 2016

Definitie van Aperitief


Het is een soort van lichte maaltijd dat vóór de eerste cursus wordt genomen, hetzij vóór lunch of voedsel lunch of diner, in vele landen ze niet zoals gebruikelijk of te doen op speciale gelegenheden, zoals verjaardagen , kerstmis of Nieuwjaar en alleen het hoofdgerecht, maar in andere landen zoals Spanje is natuurlijk doen, vaak verschillend van spiesen of zoals ze genoemd worden in sommige plaatsen, pikken of tent staan, variërend van eenvoudige olijven , kaas, ham, totdat Canaps uitgebreide, kroketten, gedroogd fruit, snoep, gedroogde pasta en worden begeleid door wijnen , zoals rood of wit, verm, bier, frisdrank of een avond eleganter t.

Voor de 17e eeuw, het woord aan het Castiliaans niet conoca en één was in het deel van de farmaceutische te conoca als een drank aan de gaan openen, als die de meeste hierna ons te verwijzen naar de eetlust te openen tijdens het wachten voor de belangrijkste maaltijd. In Spanje is een deze vorm wordt gehandhaafd, wordt erkend als een goede opleiding bieden een uitzicht snack voor de hoofdmaaltijd in restaurants , bars, trattoria's, cafés, bars wereld niveau deze traditie blijft diners. De stang om door de wereld, alsof Europa fruit, kaas of frites elders geven voor hun culturen kan bieden, rauwe vis, inktvis of gebakken mieren, zoals een rijke snack of tente staande mannen.



.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar