Senin, 17 Juli 2017
Definitie van Putanesca
De term putanesca is een woord van Italiaanse races gebruikt in dat land , Italië aan te wijzen Solan vrouwen een levende verkoop van haar lichaam ; maar nu woord wordt gebruikt om een saus of stof die dient als een topping voor bepaalde levensmiddelen Italiaanse keuken en is wereldwijd benoemen; putanesca of Italiaanse saus "alla puttanesca sugo", waarvan de Spaanse equivalent is aan "saus aan de putera" is een dressing wordt gebruikt om pasta of Italiaanse inwoners van het grondgebied typische gerechten te begeleiden. De oorsprong van de putanesca saus I dateert uit de Middeleeuwen dankzij de activiteit die wordt uitgevoerd vrouwen van die tijd was gebaseerd op de prostitutie in de straten 's nachts winter en al zijn naam gegeven te lopen de straten van steden elke avond bij zeer lage temperaturen dus bedacht te bereiden noedels Vergezeld met een saus die rijk was in als warmte . Sin echter andere versies over de oorsprong van de naam van deze saus , zoals de oprichting wordt toegeschreven aan toen de matrozen aangekomen in de haven van Npoles na vissen ansjovis en ondertussen leegde de houdt deze ze gericht aan de huizen van de benoeming van de stad op de diensten van prostituees en betaald aan deze vrouwen met deze vis vraagt, wordt aan het einde prostituees waren belast met de voorbereiding van een gerecht met dit voedsel en werd geproefd door iedereen, dat maakte hem beroemd gebeurtenis sinds sindsdien niet alleen verkopen hun lichaam, maar dit schotel . Terwijl een ander exgesis op de puttanesca saus zinspeelt op dezelfde activiteit van prostitutie , waar haar beoefenaars meestal wakker enigszins laat in de ochtend en wanneer dirigan markt slechts een paar dingen aan de dressing waren en dus was dat ik ben geboren dit bijzondere recept. Zoals de voorbereiding van de saus is eenvoudig en kan snel worden voorbereid omdat het duurt een koekenpan wanneer een bepaalde hoeveelheid olijfolie, die is toegestaan op te warmen lichtjes gegoten, dan voegt hij gehakte knoflook, ui, ontpit zwarte olijven, ansjovis , gehakt of geraspte wortel, tomaat pur , wijn en ten slotte wat peterselie en peper; is mengsel tot saus allemaal een homogene textuur en is klaar om te serveren. .
Langganan:
Posting Komentar (Atom)
Tidak ada komentar:
Posting Komentar