Sabtu, 29 Juli 2017

Definitie van Sashimi


De sashimi is een plaat van Japanse oorsprong die bestaat uit rauwe vis of schelpdieren, fijngehakt , maar niet die van de omvang als een carpaccio. Er is sprake van dun en kleine stukjes van verse vis en rauwe , goed gepresenteerd, die niet kunnen worden ingevroren . Deze vissen worden gebruikt om dit gerecht te maken zijn de makreel, tonijn, de Roballo, zeebaars, zeebrasem , behalve inktvis en inktvis en kleine letters een andere set van gebruikte verhoudingen blauwe vis en zalm.

bezuinigingen van sashimi is een van de technieken die som strengheid nodig is als het gaat om het trainen van een sushi-chef of Sushiman . Dit komt omdat de rechtbanken te dun vis in lminas moet zijn, als gevolg van een verscheidenheid van meningen over smaak en smaak; maar naast verschillende soorten vis gebruikt voor het maken van dit gerecht vereisen verschillende snijtechnieken.

De sashimi wordt meestal geserveerd met een saus, zoals de beroemde sojasaus, wasabi verbonden aan dat is een soort van pittige Japanse kruiderij, of ponzu saus ; en dit komt ook met een eenvoudige geraspte daikon radijs dressing als. gewoonlijk het object de bestanddelen worden rauw geserveerd, maar sommigen soms koken wat, zoals bij gekookte octopus enigzins. Met name voor vegetariërs vegetariërs estn sashimis zoals Yuba of rood rauw rundvlees of paard, maar zijn minder frequent.



.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar