Sabtu, 28 Oktober 2017

Het definiëren van Nourishing


Een voedingsstof materiaal ze hebben de cellen van een organisme om het energieverbruik voor de functies van groei, herstel en reproductie, metabolisme onder meer produceren.

Foods zijn stoffen die zorgen voor levende wezens materie en energie; dwz de stoffen in levensmiddelen en die nodig zijn om de vitale functies van organismen voldoen, bekend als voedingsstoffen.

Griekse alchemisten uit de oudheid waren filosofen dan wetenschappers, ze geloven dat het voedsel contenan één belevendigen stof; maar door de eeuwen heen als de technologie is gevorderd, is een groter aantal van deze voedingsstoffen die ze een breed scala van chemische stoffen die, voor het gemak, zijn gegroepeerd in bevatten ontdekken klassen verstrekkende.

Voedingsstoffen kunnen orgnicos en inorgnicos tussen Hese verleden te water, die vormt meer dan 60% van ons lichaam, en wordt gebruikt als een medium voor de afbraak van voedsel ; en de mineralen, welke stoffen betrokken bij metabole processen en enzimticos (natrium, kalium, calcium, fosfor, jodium en ijzer) .

orgnicos Onder de voedingsstoffen zijn koolhydraten, die de voornaamste bron zijn onmiddellijke energtica lichaam en kan worden opgeslagen als reserve stoffen, estn in voedingsmiddelen, zoals fruit, aardappelen, maïs, rijst, enz.. De lipiden of vetten , die belangrijke energiebronnen om koolhydraten en beschermen van organen tegen schokken, estn in oliën, boters, etc. zijn. Ook

de eiwitten , die bestaan ​​uit aminozuren, worden bij de reparatie van weefsels en organen van het lichaam en die een energiebron noodsituatie in zuivelproducten, vlees, eieren, etc.. En tot slot, de vitaminen die zijn orgnicas veel voedingsstoffen, essentieel voor de goede werking van het lichaam en de preventie van ziekten , estn in fruit, groenten, melk, enz..

Opgemerkt dient te worden dat goede gezondheid vereist een combinatie van deze voedingsmiddelen , bij ons bekend als evenwichtige voeding .



.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar