Kamis, 31 Agustus 2017

Definitie van Ultracongelados


Het is wat bekend staat als het vriespunt electrofacial, bestaande uit een bevriezing snelheid tot een zeer rpida tijd bij een lage temperatuur waarbij beter bewaard toestand van voedsel . Het handhaven van een bewaartemperatuur van onder 18 graden Celsius , de manier om het te doen is het verlagen van de temperatuur van het voedsel door middel van koude of in contact staat met fras plating, onderdompeling in vloeibare extreem koude bevroren geeft deze procedure veiligheid en vorming van kristallen van grootte van minder dan niet daan of gewonde weefsels van voedsel, het geven van een garantie onveranderd product.

Dit is een manier om te voorkomen bacteriën of verlies voedingswaarde ontwikkelen, behouden beter gehydrateerd met een kleiner verlies van het oorspronkelijke gewicht, de smaak en Color duren langer, kenmerken die een groot voordeel voor de consument , want met deze techniek voedingsmiddelen kan duren langer bevroren gedurende 2 maanden tot 12 maanden ingevroren keren zonder daarvan invloed is op de kwaliteit , zal dit variëren afhankelijk van elk voedsel. De manier om deze hengel te doen, afhankelijk van de gebruikte als diepvriezers apparatuur directe of indirecte diepvriezers in tunnels van rfagas koude lucht of een kwart van het bevriezen van kanalen en moet altijd een temperatuur van 18 graden Celsius of minder dan dit.
Estos
apparatuur verschillen of langzaam bevriezen traditionele, actief boven de capaciteit en de ruimte tussen de onderste voedsel, en
beschermen voedingsmiddelen en speciale verpakkingen resistent kunststoffen zakken om te koud.



.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar