Jumat, 17 Februari 2017

Definitie van de zuurgraad


De zuurgraad is nauw verbonden met zuur en kan worden gekenmerkt door een zure smaak voor het meten van de zuurgraad is de meest voorkomende schaal van pH alleen toegepast in een waterige oplossing. Er is ook de zuurgraad in levensmiddelen die het gehalte van vrije zuren , die wordt gebruikt om de kwaliteit daarvan te meten . De zuurgraad wordt berekend door een valoracin verkrijgbaar reagens bsico.

Er zijn verschillende soorten van de zuurgraad waaronder we kunnen noemen:

En de industrie industrie, zijn er twee soorten van de zuurgraad, natuurlijke en ontwikkeld zuurgraad. De eerste hiervan is door natuurlijke voedingssamenstelling ; terwijl het zich ontwikkeld als gevolg van de acidificacin van bepaalde stoffen ofwel trmicos processen of microbiologische enzimticos.

In het veld technologische is wat meestal bepalend voor de ontwikkeling en industriële gezondheid van de stoffen aan secundaire producten te verkrijgen.

andere zuren die voor velen een van de meest voorkomende is de maag en wordt geproduceerd wanneer voedsel passeert de slokdarm naar de maag , de opening tussen beide niet goed sluiten en maagzuur kunnen oversteken en naar de slokdarm, die reflux heet en neigt om de slokdarm irriteren.

factoren die kunnen verergeren dit soort van brandend maagzuur is te veel eten, vooral gefrituurd voedsel of alcoholische dranken heet het type, zoals zwangerschap, stress . Het is raadzaam om voedzaam eten en te voorkomen dat wat bloem indien het voelt het steeds vaker, niet zelfmedicatie en een arts raadplegen.



.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar