Selasa, 28 Februari 2017
Definitie van Egg
Het ei is een voedingsmiddel beschouwd als afkomstig van pluimvee , ste conjugaten als een van de meest voedzame voedingsmiddelen van dierlijke ; wordt beschermd door een schil van collageen natuurlijk en is een veelzijdig voedsel dat kan worden gebruikt om maaltijden zowel zoete als hartige koken. Volgens de hoge eiwitinname egg bestaat hoofdzakelijk uit aminozuren en kleine hoeveelheden bevat vitaminen, mineralen en vetzuren, waarbij de proteïnebalans van deze natuurlijke voedsel vullen speelt een belangrijke rol in de voeding ; dit voedsel is ideaal voor de preventie van chronische ziekten vanwege zijn lage calorische percentage gunstig zijn voor de gezondheid van in een patiënt. Volgens deze kwaliteit ei niet alleen aanwezig in het basale dieet, dat wil zeggen zonder enige beperking van ziekte, maar ook binnen het therapeutische dieet of dieet gemodificeerd door een chronische pathologie die door de patiënt; ei moet een groter aandeel in de groeistadia (zwangerschap, borstvoeding, adolescent) en ouderdom omdat het zorgt voor de nodige voedingsstoffen voor de veranderingen in het lichaam binnen deze stadia van het leven worden geconsumeerd. Het ei bestaat uit 40% van de dooier (geel) die rijk is aan lipiden en 60% van het licht dat bestaat uit albmina , wordt beschouwd als ideaal voor racin da: 2 eieren die in totaal van 100 g. El ei moet worden geconsumeerd in zijn geheel sinds voedingsstoffen worden verspreid in twee compartimenten (dooier en wit) zo heterognea, met een grotere concentratie van het eiwit in de heldere regio als hij eerder had gezegd, en werd de cruciale ovoalbmina voor de goede werking van het menselijk lichaam , wordt de dooier op zijn beurt samengesteld uit lipiden in leeuwendeel maar mag niet worden geëlimineerd uit het dieet omdat het hoog mineralen en vitaminen dat het lichaam niet kan synthetiseren door s alleen en moeten verwerven in de voeding. Het is belangrijk op te merken dat van ei eiwit gedraagt als licht verteerbaar waardoor ze zeer nuttig in het organisme, dat getabelleerd 94e plaats van de 100 voedingsmiddelen die grote bijdrage hebben maakt biolgico. .
Langganan:
Posting Komentar (Atom)
Tidak ada komentar:
Posting Komentar